About

ESMATEC bvba, opgericht in 2003 als onderdeel van Vinalfood, is inmiddels een zelfstandige onderneming, gespecialiseerd in de verkoop en onderhoud van koffie- en espressomachines.

Als jarenlange importeur van o.a. Rancilio espressomachines en Egro en Rancilio volautomaten hebben wij een ruim assortiment aan onderdelen op voorraad en zijn derhalve in staat snel en doeltreffend te handelen bij onderhoud en storingen.

De gecertificeerde monteurs van onze technische afdeling hebben ervaring met verschillende merken koffiemachines. De storingsdienst is 7 dagen per week bereikbaar. Hierdoor zijn we over het algemeen in staat snel te reageren op uw melding.

Mocht de reparatie van uw machine toch langer duren dan voorzien, dan bieden wij u in de tussentijd een vervangende machine aan, indien u een onderhoudscontract bij ons heeft afgesloten.

Vanaf 1 januari 2016 zijn we ook in Zuid-West Nederland actief, met een eigen vestiging in Bergen op Zoom. Hierdoor kunnen we al onze Nederlandse klanten in Noord-Brabant, Zeeland en Zeeuws-Vlaanderen nog beter en sneller bedienen en wordt de facturering vanuit Nederland gedaan. Daardoor hoeft u geen Belgische BTW meer te verrekenen.

We zijn er van overtuigd dat we door deze uitbreiding van onze dienstverlening u nog efficiënter van dienst kunnen zijn.